Totalentreprenør innen elektrisk infrastruktur

Møt våre nye medarbeidere

Energianlegg AS styrker troppene med to nyansatte.
Mats Kjøllesdal (til venstre) er det nye tilskuddet til vår avdeling i Ski. Mats er en ung og lovende Energimontør med store ambisjoner både på arbeid og fritiden. Han er på landslaget i styrkeløft og skal til VM i Romania senere i år. Det blir virkelig spennende å følge utviklingen til Mats fremover!

Ivar Svalheim (til høyre) har vært et kjent fjes på hovedkontoret en god stund som innleid. Vi er imponert over den kompetansen Ivar har tilegnet seg etter «bare» 7 år i bransjen. Som tidligere ansatt hos netteier og som konsulent innen dokumentasjon av NIS og GIS systemer, ser vi virkelig frem til å se hva Ivar kan få til hos oss. Han er nå fast ansatt som dokumentasjonsansvarlig i EAAS.

Det er viktig for oss å gi en god velkomst til nyansatte, for å sikre at de føler seg verdsatt og integrert i teamet. Mats og Ivar, med sine erfaringer vil bringe ny energi og nye idéer til arbeidsplassen. Samtidig vil de ha muligheten til å lære og vokse sammen med selskapet.
Energianlegg AS vil legge til rette for en god og effektiv læring for å sikre deres suksess og tilfredsstillelse i jobben.

Ønsker du også å bli en del av laget? Ikke nøl med å ta kontakt, vi søker enda flere energimontører!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest